SAP Business One Startpaket - Översikt

Istället för att vända sig till ett litet bokföringsprogram som kommer innebära avbrott och påfrestningar när de funktionella kraven ökar och mjukvaran behöver bytas ut så välj istället startpaketet med SAP® Business One implementerat av Littlefish AB

Ni får omedelbart transparens och kontroll undertiden som ni bygger en stabil grund för att stödja utvecklingen av verksamhetens behov.

Kanske har du hört om de fantastiska saker som mjukvara från SAP® kan åstadkomma och som hjälper företag att fungera bättre, smartare och effektivare. Detta gäller inte bara stora företag utan för företag i alla storlekar. Det är faktiskt så att 77% av SAPs kunder är små till medelstora företag precis som ert.

När SAP nu introducerar startpaketet för SAP Business One har man gjort ett omfattande affärssystem tillgängligt för ett större spektrum av företag

Startpaketet ger er en avskalad version av det väl beprövade SAP Business One till ett reducerat pris

 

Mjukvaran är för företag som behöver mer än ett standard bokföringsprogram men där det fulla SAP Business One är för kraftfullt men som samtidigt levererar funktionalitet som hjälper er hantera:

Startpaketet är optimalt för företag med upp till fem systemanvändare som vill uppnå högra effektivitet, synlighet och kontroll utan att behöva bekymra sig om att byta system allt eftersom verksamheten utvecklas

Vill du växa över tid? Inga problem

Du kan uppgradera till den fulla versionen av SAP Business One när som helst utan att ni behöver investera i ny mjukvara.

 

För att lära er mer om SAP Business One Startpaket kan ni se på indroduktionsvideon nedan eller ladda ner SAP Business One Startpaket – Översikt.